Ingredientai:
Virti burokėliai - 2 vnt.;
Kiaušiniai - 2-3 vnt.;
Kiaušiniai - 2-3 vnt.;
Nedideli marinuoti agurkėliai - 3 vnt.;
Svogūnas - 1 vnt.;
Šviežios petražolės - 1 pundelis.
Augalinis aliejus svogūno kepinimui - šlakelis;
Majonezas - pagal skonį.
Druska, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Burokėlių mišrainė su kiaušiniu
Svogūną smulkiname ir pakepiname aliejuje. Kiaušinius išverdame kietai ir supjaustome kubeliais. Virtus burokėlius sutarkuojame burokine tarka arba smulkiai supjaustome. Marinuotus agurkus pjaustome kubeliais.
Visus ingredientus dedame į dubenį, paskaniname prieskoniais, dedame majonezo ir išmaišome. Skanaus!