Kokteiliui reikės:
Baltosios tekilos - 35 ml;
Triple Sec apelsinų likerio - 20 ml;
Šviežių laimo sulčių - 15 ml;
Laimo - griežinėlis;
Smulkinto ledo - ~ 200 g;
Stambios druskos taurei puošti.
Ruošiame. Margarita kokteilis
Į kokteilinę taurę dedame kelis ledo kūbelius, kad ji atvėstų. Prieš pilant Margarita kokteilį ledukus išimame, taurės kraštus suvilgome laimo sultimis ir apverstą taurę statome į lėkštelę su druska, kad druska prikibtų prie taurės kraštų.
Į kokteilių plaktuvą dedame ledo gabaliukus, pilame tekilą, apelsinų likerį, šviežias laimo sultis, sandariai uždarome ir gerai išplakame. Į atvėsintą kokteilinę taurę, per sietelį, supilame Margarita kokteilį (ledukų nededame). Puošiame laimo griežinėliu.