Braškinis "Margarita" kokteilis

Braškinis "Margarita" kokteilis

Reikės:

Baltosios tekilos - 50 ml;
Apelsinų likerio - 20 ml;
Šviežių braškių - 3-4 vnt.;
Braškių sirupo (nebūtinai) - šlakelis;
Šviežių laimo sulčių - 20 ml;
Ledo kubeliai - ~ 150 g;

Vienos braškės arba laimo griežinėlio taurei papuošti.

Ruošiame. Braškinis "Margarita" kokteilis

Į kokteilinę taurę dedame kelis ledo kūbelius, kad ji atvėstų. Prieš pilant Margarita kokteilį ledukus išimame.

Į plaktuvą dedame ledo kubelius, 3 ar 4 braškes, pilame tekilą, apelsinų likerį, braškių sirupą (nebūtinai), šviežias laimo sultis ir gerai išplakame. Į atvėsintą kokteilinę taurę, supilame braškinį Margarita kokteilį. Puošiame braške.

Daugiau alkoholinių kokteilių rasite čia.

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Paieška