Burokėlių karpačio

Burokėlių karpačio

Burokėlių karpačio receptas.

Ingredientai:

2-3 žali, jauni burokėliai;
Pusės citrinos sultys;
Pusė skiltelės česnako;
0,5 valgomojo šaukšto medaus;
Šlakelis Extra Virgin alyvuogių aliejaus;
Saujelė džiovintų moliūgo sėklų;
Žalumynai

Druska, pipirai.

Gaminame. Burokėlių karpačio

1. Žalius, nevirtus burokėlius supjaustome labai plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštėje.

2. Padažą gaminame iš citrinos sulčių, sutrinto česnako, alyvuogių aliejaus ir medaus. Pagardiname druska ir pipirais.

3. Ant burokėlių dedame saują gražgarsčių, špinatų lapų ar kitų žalumynų. Užberiame saujelę moliūgo sėklų.

Padažą užpilame ant burokėlių 20-30 minučių prieš patiekiant burokėlių karpačio. Skanaus!

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Įvairūs receptai

Paieška