- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 14880

Šitaip keptos bulvės tiekiamos kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat šios bulvytės labai skanios, dar karštos, su sviestu ir druska.. skanumėlis :).
Ingredientai:
Alyvuogių aliejus;
Druska, prieskoniai (nebūtinai).
Gaminame. Keptos bulvės
Idealiu atveju naujo derliaus bulves, su plona odele, gerai nuplauname, senesnes nuskutame, dedame į šaltą vandenį ir užverdame. Vandeniui užvirus sumažiname ugnį ir verdame apie 10-15 minučių. Apvirusias bulves nusunkiame, nusausiname, perpjauname pusiau (mažų galima nepjauti) ir sudedame į skardą. Kiekvieną bulvę aptepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, prieskoniais ir šauname į orkaitę. Kepame kol bulvės visiškai iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!