Keptos bulvės

Keptos bulvės

4.4333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (15 balsai (-ų))

Šitaip keptos bulvės tiekiamos kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų. Taip pat šios bulvytės labai skanios, dar karštos, su sviestu ir druska.. skanumėlis :).

Ingredientai:

Alyvuogių aliejus;
Druska, prieskoniai (nebūtinai).

Gaminame. Keptos bulvės

Idealiu atveju naujo derliaus bulves, su plona odele, gerai nuplauname, senesnes nuskutame, dedame į šaltą vandenį ir užverdame. Vandeniui užvirus sumažiname ugnį ir verdame apie 10-15 minučių. Apvirusias bulves nusunkiame, nusausiname, perpjauname pusiau (mažų galima nepjauti) ir sudedame į skardą. Kiekvieną bulvę aptepame alyvuogių aliejumi, apibarstome druska, prieskoniais ir šauname į orkaitę. Kepame kol bulvės visiškai iškeps ir gražiai apskrus. Skanaus!

PatarimuPasaulis.lt

loading...