Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose

Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose

3.84 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (50 balsai (-ų))

Ingredientai:

1 žiedinis kopūstas (kalafijoras);
2 kiaušiniai;
1 stiklinė džiūvėsėlių;
Druska, pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Kepti žiediniai kopūstai džiūvėsėliuose

1. Žiedinis kopūstas nuplaunamas, suskirstomas žiedynais.

2. Puode užvirinamas vanduo, beriama pusė arbatinio šaukštelio druskos, dedamas žiedinis kopūstas ir pavirinamas 3-5 minutes.

3. Apvirę kopūsto žiedynai ištraukiami kiaurasamčiu, leidžiama nusibėgti ir atvėsti.

4. Kiaušiniai išplakami su žiupsneliu druskos ir pipirų.

5. Plakinyje pamirkomas žiedinio kopūsto žiedynus, apvartoma džiūvėsėliuose ir kepama keptuvėje įkaitintuose riebaluose.

Skanaus!

PatarimuPasaulis.lt