Keptos šparaginės pupelės

Šparaginės pupelės

Šparaginės pupelės – maistingas ir naudingas maisto produktas. Paprasčiausias būdas skaniai jas paruošti - pavirinti ir suminkštėjusias apkepinti svieste.

Taigi, paprasčiausias keptų šparaginių pupelių receptas.

Ingredientai:

Šparaginės pupelės;
Druskos, mėgstamų prieskonių;
Gabalėlis sviesto;

Šlakelis augalinio aliejaus.

Gaminame. Keptos šparaginės pupelės

Šparaginės pupelės nuplaunamos ir nupjaustomi jų galiukai. Paruoštos šparaginės pupelės dedamos į verdantį, pasūdytą vandenį ir virinamos apie 8-10 minučių, arba kol suminkštės. Apvirtos pupelės nusunkiamos ir nusausinamos. Į įkaitintą keptuvę pilamas augalinis aliejus, dedamas gabalėlis sviesto ir apvirtos šparaginės pupelės. Pupelės kepinamos 7-8 minutes, vis pamaišant. Prieš baigiant kepti pagardinamos druska ir mėgstamais prieskoniais.

Taip paruoštos šparaginės pupelės patiekiamos vienos, arba kaip garnyras prie kitų patiekalų. Skanaus!

Rekomenduojami video

Paieška