- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 27679

Ingredientai:
Moliūgas - 500 g;
Kiaušiniai - 2 vnt.;
Miltai - 100 g;
Kepimo milteliai - 0,5 arbatinio šaukštelio;
Kefyras - 100 g;
Cukrus - 2 valgomieji šaukštai;
Druska - 1 arbatinis šaukštelis;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Moliūgų blynai
Moliūgą sutarkuojame smulkia tarka. Į dubenį su tarkuotu moliūgu įmušame kiaušinius, beriame druską, cukrų ir viską gerai išmaišome. Pilame kefyrą, beriame kepimo miltelius, per sietelį sijojame miltus ir gerai išmaišome. Keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Moliūgų blynai patiekiami su grietine, arba apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Daugiau blynų receptų rasite čia: blynai, lietiniai blynai, amerikietiški blynai, moliūgų blynai.