- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 32349

Ingredientai:
Bulvės - 6-7 vnt.;
Morka (nedidelė) - 1 vnt.;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Svogūnas (didesnis) - 1 vnt.;
Miltai - 2-3 valgomieji šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Bulviniai blynai su morkomis
Bulves ir morką nuskutame, nuplauname, sutarkuojame stambia trintuve ir nupilame susidariusį skystį. Svogūną nulupame, sutarkuojame. Įmušame kiaušinį ir išmaišome. Beriame miltus, paskaniname druska, pipirais ir gerai išmaišome.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje formuojame blynus ir kepame iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Bulviniai blynai patiekiami su grietine, apibarstyti žalumynais. Skanaus!
Daugiau bulvinių blynų receptų rasite čia: bulviniai blynai.