- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 938

Ingredientai:
Žiediniai kopūstai - ~600 g;
Kiaušiniai - 3 vnt.;
Grietinė - 2 valgomieji šaukštai su kaupu;
Majonezas - 2 valgomieji šaukštai su kaupu;
Dižono garstyčios - 1 arbatinis šaukštelis su kaupu;
Fermentinis sūris - ~170 g;
Druska, šviežiai malti pipirai;
Sviestas kepimo formai ištepti.
Gaminame. Žiedinių kopūstų apkepas
Žiedinį kopūstą suskirstome mažesniais žiedinėliais, dedame į verdantį pasūdytą vandenį ir paviriname 5 minutes.
Kiaušinius mušame į dubenį, išplakame, dedame majonezą, grietinę, garstyčias, paskaniname druska, pipirais, ir dar kartą gerai išplakame.
Kepimo formą ištepame sviestu. Dedame žiedinį kopūstą, tolygiai paskirstome po visą kepimo formą, užpilame kiaušinių plakiniu ir gausiai apibarstome tarkuotu sūriu. Žiedinių kopūstų apkepas kepamas apie 20 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Skanaus!