Įdarytoms bulvėms reikės:
Druska.
Gaminame. Įdarytos bulvės
Dvi didokas vienodo dydžio bulves labai gerai nuplauname šepetėliu ir po kelis kartus bakstelime šakute. Susukame jas į atskirus folijos lakštus ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60-70 minučių. Išėmus bulves iš orkaitės atidengiame foliją, užraitome ją į kraštus, įpjauname du trečdalius bulvės pusiau ir šiek tiek praskėčiame. Šakute pamaigome ir pasmulkiname bulvės minkštimą (gaminant su šoninės įdaru reikės dalį bulvių minkštimo nuimti), dedame nedidelį gabalėlį sviesto ir pasirinkto įdaro (aprašyta toliau). Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame dar 12-15 minučių.
Pievagrybių įdaras
Augalinis aliejus - šlakelis.
Gaminame pievagrybių įdarą. Pievagrybius pjaustome kubeliais. Svogūną ir česnaką susmulkiname. Sūrį sutarkuojame stambia tarka. Į keptuvę pilame aliejaus, pakepiname svogūną ir česnaką, po minutės dedame smulkintus pievagrybius, pagardiname druska, pipirais ir dar pakepiname kelias minutes. Tada pievagrybius iš keptuvės perkeliame į dubenėlį, šiek tiek palaukiame kol pravės ir sumaišome su sūriu ir majonezu. Šitaip paruošto įdaro uždedame ant bulvių.
Šoninės įdaras
Augalinis aliejus - šlakelis.
Gaminame šoninės įdarą. Šoninę pjaustome juostelėmis, svogūną smulkiname, sūrį tarkuojame burokine tarka. Taip pat šiam įdarui reikės dalies iškeptų bulvių minkštimo. Į keptuvę pilame šlakelį aliejaus ir ant silpnos ugnies pakepiname svogūnus. Dedame šonine ir dar kepame apie minutę. Keptuvės turinį perdedame į dubenėlį ir sumaišome su bulvių minkštimu, grietinėle ir sūriu. Bulvių įdarą pagardiname druska, pipirais (galima dėti ir šviežių žalumynų) ir viską gerai išmaišome. Šitaip paruošto įdaro uždedame ant bulvių.