Karštas šokoladas

Karštas šokoladas

Šis karšto šokolado receptas geras tuo, kad galime reguliuoti šokolado tirštumą. 

Ingredientai:

160 g juodojo šokolado;
1 valgomasis šaukštas sviesto;
1 valgomasis šaukštas cukranendrių (rudojo) cukraus;
2 valgomieji šaukštai kakavos miltelių (tikros);
Grietinėlė norimam tirštumui išgauti;
Žiupsnelis malto cinamono;

Žiupsnelis druskos.

Gaminame. Karštas šokoladas

Mažame puode ištirpiname sviestą. Dedame kakavą, cukrų, tarkuotą ar trupintą šokoladą ir kaitiname ant mažos ugnies. Po truputėlį pilame grietinėlę ir maišome. Grietinėlės kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo šokolado norime. Pabaigoje paskaniname druska ir cinamonu (nebūtina).

Karštas šokoladas supilstomas į mažus puodelius ir patiekiamas apibarstytas tarkuotu šokoladu. Skanaus!

Rekomenduojami video

Paieška