Keptas ananasas

Kepti ananaso griežinėliai: 2 receptai

5 1 1 1 1 1 (10 balsai (-ų))

Keptas ananasas. Receptas I

Ingredientai: 1 prinokęs ananasas; 1 šaukštas rudojo cukranendrių cukraus; 1 šaukštas malto cinamono.

Ananasą nulupame, supjaustome griežinėliais, išpjauname kietą viduriuką, pabarstome cukrumi, cinamonu ir kepame ant grilio 3-5 minutes iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus, bet vidus dar bus sultingas.

Keptas ananasas. Receptas II

Ingredientai: 1 prinokęs ananasas; 2 šaukštai medaus; 1 šaukštas šviežių laimo arba citrinos sulčių; 1 šaukštelis cinamono, 1 šaukštelis alyvuogių aliejaus.

Ananasą nulupame ir supjaustome griežinėliais. Padažui sumaišome medų, laimo arba citrinos sultis, alyvuogių aliejų ir cinamoną. Mišiniu aptepame ananaso griežinėlius, kelis šaukštelius pasiliekame. Ananaso griežinėlius kepame ant grilio 4-5 minutes iš abiejų pusių. Įpusėjus kepimui aptepame likusiu padažu. Šitaip iškeptą ananasą galima patiekti su ledais. Skanaus!