Ingredientai:
Cukraus pudra - 70 g;
Gaminame. Vyniotinis su kokosu
Sviestą išimame iš šaldytuvo, kad suminkštėtų.
Sausainius susmulkiname smulkintuvu iki mažų trupinėlių. Tai galima padaryti ir tarkuojant smulkia tarka, tik užtruksite ilgiau. Į sausainių trupinius dedame kakavą, beriame cukrų ir viską gerai išmaišome. Gautą masę užpilame šiltu virintu vandeniu ir gerai išmaišome.
Į kitą dubenį dedame sviestą, pilame cukraus pudrą ir išsukame maišytuvu. Pilame kokoso drožles ir gerai išmaišome šaukštu.
Ant stalo klojame maistinę plėvelę, dedame sausainių/kakavos masę ir kočėlu kočiojame maždaug 5 milimetrų keturkampį. Ant viršaus dedame kokoso drožlių įdarą ir paskirstome po visą keturkampį. Su plėvelės pagalba, vis paspaudžiant, suvyniojame vyniotinį, įvyniojame jį į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą porai valandų. Iš šaldytuvo išimtą vyniotinį apibarstome cukraus pudra ir supjaustome griežinėliais. Skanaus!
Daugiau vyniotinių receptų rasite čia: vyniotiniai.