Ingredientai:
Vaflių lakštai.
Gaminame. Naminiai "Rafaelo" saldainiai
Migdolus riešutus užliejame vandeniu ir paliekame 20 minučių, kad lengvai nusiimtų luobelė. Praėjus laikui ją nuimame.
Vaflių lakštus įvyniojame į maistinę plėvelę ir kočėlo pagalba sutriname į mažus trupinėlius.
Baltą šokoladą ištirpiname "garų vonelėje" (dubenėlį su baltu šokoladu uždedame ant puodo ir kaitiname kol šokoladas suskystės). 2/3 tirpinto šokolado sumaišome su 3-4 šaukštais vaflių trupinių (turi gautis kibi masė). Įmame gabalėlį šokolado/vaflių masės ir formuojame rutuliukus, viduje su migdolo riešutu (be luobelės). Tai reikia daryti greitai, kol šokoladas dar neatvėso. Dedame rutuliukus pusvalandžiui į šaldytuvą. Praėjus laikui rutuliukus mirkome likusiame skystame šokolade ir apvoliojame kokoso drožlėse. Skanaus!