Ingredientai:
Balta forminė duona - 2 riekelės;
Kiaušiniai - 1 vnt.;
Pienas - 2 valgomieji šaukštai;
Rudasis cukrus - 1 valgomasis šaukštas;
Muskato riešutas - žiupsnelis;
Cinamonas - 1 arbatinis šaukštelis (nubrauktas);
Gabalėlis sviesto ir šlakelis augalinio aliejaus kepimui.
Gaminame. Saldžios duonos riekelės su cukrumi ir cinamonu
Kiaušinius išplakame su pienu, cukrumi, muskato riešutu ir cinamonu. Plakinyje mirkome baltos duonos riekeles ir kepame keptuvėje ištirpintame svieste su šlakeliu aliejaus (kad nedegtų sviestas). Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Iškeptas riekeles dedame į lėkštę. Jas galima patiekti su šviežiomis uogomis, bananais, arba apšlakstytas medumi ar tirpintu šokoladu. Labai paprasta ir skanu!