- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 11312

Ingredientai
Cukraus pudra apibarstymui.
Gaminame. Kepti obuoliai su riešutų ir razinų įdaru
Razinas pamerkiame vandenyje ir paliekame 10 minučių, kad suminkštėtų. Riešutus prieš gaminant galima paskrudinti keptuvėje, bet nebūtinai.
Riešutus šiek tiek pasmulkiname trintuvu (bet nesumalame, jie turi būti skaldyti didesniais gabaliukais) ir sumaišome su nusausintomis razinomis.
Obuolius nuplauname, nusausiname, specialiu prietaisu arba peiliuku išimame sėklalizdžius ir peiliu dar padarome gilesnę duobutę, kad tilptų daugiau įdaro. Į taip paruoštus obuolius dedame dalį riešutų/razinų įdaro, paspaudžiame pirštu, dedame gabalėlį sviesto ir likusį riešutų/razinų įdarą. Ant kiekvieno obuolio užpilame maždaug šaukštelį medaus.
Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Skardą išklojame folija, sudedame obuolius ir kepame apie 30-40 minučių. Iškeptus obuolius apibarstome cukraus pudra. Skanaus!