- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 16042

Reikės:
1 nedidelio arbūzo
Kelių skirtingų rūšių melionų. Pavyzdžiui, galima rinktis iš šių:
„Cantaloupe“ - švelnaus, saldaus skonio, oranžinės spalvos;
„Honeydew“ - sultingi, švelniai gelsvos spalvos, prie odelės pereinančios į žalsvumą;
„Galia“- labai saldūs, gelsvai žali;
„Juan Canary“ - labai sultingi, minkštimas gelsvas.
Ruošiame. Arbūzo ir melionų desertas
Specialiu įrankiu vaisių rutuliukams formuoti pridarykite kelių rūšių melionų ir arbūzo rutuliukų. Vieno meliono puselę visiškai išgremžkite ir į ją sudėkite arbūzo ir meliono rutuliukus. Jokio užpilo nereikia, tačiau neabejoju, kad taip patiektas arbūzas ir melionai bus skanesni nei įprastai. Skanaus!