Kalmarų žiedai džiūvėsėliuose

Kalmarų žiedai džiūvėsėliuose

Kalmarų žiedai džiūvėsėliuose..

Reikės:

500 g kalmarų arba šaldytų kalmarų žiedų
2 kiaušinių
Nepilnos stiklinės miltų
Žiupsnelio druskos, pipirų
Džiuvėsėlių

Augalinio aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Kalmarus nuplauname, supjaustome žiedeliais. Miltus pilame į dibenėlį, pagardiname druska, pipirais. Kitame inde išplakame kiaušinius. Į keptuvę pilame daugiau aliejaus, užkaitiname. Kalmarų žiedelius apvoliojame miltuose, kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir dedame į keptuvę. Kepame 2-3 minutes, kol žiedeliai gražiai paskrus.

Galima tiekti su česnakiniu padažu.

Česnakinis padažas

2 valgomieji šaukštai majonezo
2 valgomieji šaukštai grietinės
Pagal skonį marinuotų kaparėlių
3 česnako skiltelės
Šlakelis šviežiai spaustų citrinos sulčių
Druska, pipirai

Visus ingredientus sumaišykite (česnaką susmulkinkite).Skanaus!

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Įvairūs receptai

Paieška