Keptos krevetės

Krevetės džiūvėsėliuose

3.9318181818182 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 balsai (-ų))

Narių vertinimas: 0 / 5

Žvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyvi
 

Ingredientai:

500 g. išdarinėtų karališkų krevečių;
Druskos, maltų juodųjų pipirų;
Žiupsnelis česnakinės druskos;
1 citrina;
2 kiaušiniai;
Džiūvėsėliai apvoliojimui;
Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Krevetės džiūvėsėliuose

1. Krevetes apibarstome druska, pipirais, česnakine druska, apšlakstome citrinos sultimis ir 30-40 minučių dedame į šaldytuvą.

2. Kiaušinius išplakame dubenėlyje.

3. Pamarinuotas krevetes apvoliojame plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje, dedame į gilesnėje keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepame apie 5 minutes.

4. Iškepusias krevetes išgriebiame ir dedame į servetėle išklotą lėkštę, kad susigertu aliejus.

Skanaus! 

loading...