Ingredientai:
500 g. išdarinėtų karališkų krevečių;
Druskos, maltų juodųjų pipirų;
Žiupsnelis česnakinės druskos;
1 citrina;
2 kiaušiniai;
Džiūvėsėliai apvoliojimui;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Krevetės džiūvėsėliuose
1. Krevetes apibarstome druska, pipirais, česnakine druska, apšlakstome citrinos sultimis ir 30-40 minučių dedame į šaldytuvą.
2. Kiaušinius išplakame dubenėlyje.
3. Pamarinuotas krevetes apvoliojame plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje, dedame į gilesnėje keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepame apie 5 minutes.
4. Iškepusias krevetes išgriebiame ir dedame į servetėle išklotą lėkštę, kad susigertu aliejus.
Skanaus!