Krevetės džiūvėsėliuose

Keptos krevetės

Ingredientai:

500 g. išdarinėtų karališkų krevečių;
Druskos, maltų juodųjų pipirų;
Žiupsnelis česnakinės druskos;
1 citrina;
2 kiaušiniai;
Džiūvėsėliai apvoliojimui;

Augalinis aliejus kepimui.

Gaminame. Krevetės džiūvėsėliuose

1. Krevetes apibarstome druska, pipirais, česnakine druska, apšlakstome citrinos sultimis ir 30-40 minučių dedame į šaldytuvą.

2. Kiaušinius išplakame dubenėlyje.

3. Pamarinuotas krevetes apvoliojame plakinyje, tada džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinio plakinyje, dedame į gilesnėje keptuvėje įkaitintą aliejų ir kepame apie 5 minutes.

4. Iškepusias krevetes išgriebiame ir dedame į servetėle išklotą lėkštę, kad susigertu aliejus.

Skanaus! 

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Paieška