Norite kažko greitai paruošiamo ir skanaus? Manau šie suktinukai nenuvils :).
Bemielės sluoksniuotos tešlos suktinukų receptas
Ingredientai:
250 g - bemielė sluoksniuota tešla (vienas lakštas);
1,5 v. šaukšto majonezo;
1,5 v. šaukšto pomidorų padažo;
1 skiltelė česnako;
~ 120 g mocarelos arba mėgstamo fermentinio sūrio;
~ 120 g virto kumpio ar dešros;
Saujelė smulkiai pjaustytos raudonosios paprikos;
Žiupsnelis džiovintų žolelių mišinio ar picos prieskonių.
Gaminame. Sluoksniuotos tešlos suktinukai
1. Pomidorų padažą sumaišome su majonezu, išspaustu česnaku ir prieskoniais.
2. Sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą aptepame majonezo, pomidorų padažo ir česnako mišiniu.
3. Užberiame smulkiai pjaustyto virto kumpio ar dešros, smulkiai pjaustytos paprikos ir tarkuoto sūrio.
4. Tešlą susukame į vyniotinį ir aštriu peiliu supjaustome 1 cm storio griežinėliais.
5. Suktinukus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šauname į įkaitintą orkaitę. Kepame apie 15-20 minučių, arba kol suktinukai gražiai apskrus.
Skanaus!