- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 196717

Vaflių receptas.
Ingredientai:
Kiaušiniai - 6 vnt.;
Sviestas - 200 g;
Miltai - 2 stiklinės;
Cukrus - 1 stiklinė;
Vanilinis cukrus - 1 arbatinis šaukštelis;
Druska - žiupsnelis.
Gaminame. Vafliai
Ištirpiname sviestą ir paliekame, kad atvėstų.
Kiaušinius išplakame, beriame cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir gerai išsukame mediniu šaukštu, kad cukrus ištirptų. Pilame atvėsusį sviestą, beriame po dalį miltų ir maišome, kol suberiame visus miltus.
Vaflių keptuvą įkaitiname, ištriname lašinukais, arba ištepame aliejumi, pilame kelis šaukštus tešlos ir kepame vaflius.
Dar kol vafliai šilti, juos susukame į vamzdelį ar ragelį. Skanaus!