Čeburekų įdarui reikės:
Čeburekų tešlai reikės:
Gaminame. Naminiai čeburekai su mėsos įdaru
Vandenį užkaitiname, kad būtų karštas, bet neužviriname. Į dibenį beriame miltus, šaukštelį druskos, pilame augalinį aliejų, karštą vandenį ir užminkome čeburekų tešlą. Dedame tešlą į dubenį, uždengiame ir paliekame valandai pastovėti.
Į dubenį dedame kiaulienos faršą, tarkuotą svogūną, druską, maltus pipirus, kapotas petražoles, pilame vandenį ir viską išmaišome, paminkome.
Iš tešlos suformuojame pailgą volelį ir supjaustome lygiomis dalimis (turi gautis apie 12 dalių). Imame tešlos gabalėlį, iškočiojame plonai į didoką apvalų lakštą, vienoje pusėje uždedame įdaro, kita lakšto puse uždengiame ir pirštais arba šakute užspaudžiame kraštus.
Kepruvėje arba puode įkaitiname augalinį aliejų (jo turi būti tiek, kad apsemtu čeburekus), sumažiname ugnį ir kepame čeburekus maždaug po 2-2,5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!