Šviežiai rauginti agurkai

Šviežiai rauginti agurkai

4.2954545454545 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (22 balsai (-ų))

Narių vertinimas: 0 / 5

Žvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyviŽvaigždutė neaktyvi
 

Ingredientai:

Nedideli agurkai;
Česnakas – 1-2 skiltelės;
Krapai – 2 vnt.;
Vyšnių lapai – 8-10 vnt.;
Serbentų lapai – 8-10 vnt.;
Virintas atvėsintas vanduo;
Rupi druska.

Gaminame. Šviežiai rauginti agurkai

Agurkus, krapus ir lapus nuplauname, česnako skilteles nulupame ir supjaustome į 2-3 dalis. Į maždaug 3 litrų indą arba stiklainį dedame dalį krapų, serbentų ir vyšnių lapų, česnako, pridedame agurkų ir viršuje sudedame likusius krapus, serbentų ir vyšnių lapus, česnaką.

Į vandenį dedame druską (1 litrui vandens - 2 nubraukti šaukštai druskos), gerai išmaišome ir užpilame indo turinį. Paslegiame lėkštele, kad agurkai būtų sūryme.

Indą su raugintais agurkais parai paliekame kambario temperatūroje, vėliau dedame į šaldytuvą. Skanaus!

PatarimuPasaulis.lt

loading...