Ingredientai:
Majonezas;
Krienai;
Šviežias agurkas;
Žalumynai (krapai, petražolės, svogūnų laiškai).
Gaminame. Majonezo ir krienų padažas prie žuvies patiekalų
Majonezą ir krienus sumaišome maždaug lygiomis dalimis 1:1, tačiau jeigu labiau mėgstate aštriau, galima krienų dėti ir daugiau, arba atvirkščiai - krienų dėti mažiau.
Agurką tarkuojame burokine tarka, žalumynus sukapojame (galima dėti krapų, petražolių, svogūnų laiškų, arba visko po truputį) ir dedame į majonezą su krienais. Viską gerai sumaišome ir tiekiame prie žuvies patiekalų.
Ypatingai šis padažas tinka prie tešloje ar džiūvėsėliuose keptos žuvies kepsnelių. Skanaus!