Ingredientai:
Kiaulienos/jautienos arba kiaulienos faršas – 250 g;
Makaronai “tagliatelle” – 400 g;
Svogūnas – 1 vnt., nedidelis;
Pomidorų padažas – 2-3 valgomieji šaukštai
Augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai;
Sviestas - nedidelis gabalėlis;
Druska, malti juodieji pipirai, bazilikas.
Gaminame. Makaronai “tagliatelle” su faršu
1. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pilame šaukštą alyvuogių aliejaus ir įkaitusiuose riebaluose pakepiname smulkiai pjaustytą svogūną. Kiek pakepinus svogūną į keptuvę dedame mėsos faršą ir kepame pamaišant, kol faršas iškeps. Paskaniname druska, prieskoniais, dedame pomidorų padažo ir gerai išmaišome.
2. Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus, nusunkiame ir dedame į keptuvę su keptu mėsos faršu. Dar truputėlį pakepiname ir dedame į lėkštes. Skanaus!