Ingredientai:
Voveraitės;
Spageti makaronai;
Svogūnas;
Grietinė;
Švieži žalumynai (petražolės arba krapai);
Sviestas, augalinis aliejus;
Druska, česnakų milteliai, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Spageti makaronai su voveraitėmis
Spageti makaronus išverdame taip, kaip nurodyta ant pakelio.
Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkintą svogūną. Į keptuvę dedame voveraites ir kartais pamaišant troškiname savo sultyse apie 20 minučių. Paskaniname druska, pipirais, česnako milteliais. Prieš baigiant troškinti dedame šaukštą grietinės.
Išvirusius spageti makaronus dedame į kiaurasamtį, kad nusibėgtų vanduo, ir sukrečiame į keptuvę ant voveraičių. Dar šiek tiek pakepiname. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių arba krapų. Skanaus!