Ingredientai:
Makaronai;
Svogūnas;
Grietinė;
Šviežios petražolės;
Sviestas, augalinis aliejus;
Druska, česnakų milteliai, malti juodieji pipirai.
Gaminame. Makaronai su pievagrybiais
Makaronus išverdame taip, kaip nurodyta ant pakelio.
Pievagrybius nuplauname, supjaustome griežinėliais. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkintą svogūną. Į keptuvę dedame pievagrybius ir kartais pamaišant kepame apie 15-20 minučių. Paskaniname druska, pipirais, česnako milteliais. Prieš baigiant kepti dedame šaukštą grietinės.
Išvirusius makaronus dedame į kiaurasamtį, kad nusibėgtų vanduo, ir sukrečiame į keptuvę ant pievagrybių, išmaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių. Skanaus!