Makaronai su pievagrybiais

Makaronai su pievagrybiais

Ingredientai:

Pievagrybiai;
Makaronai;
Svogūnas;
Grietinė;
Šviežios petražolės;
Sviestas, augalinis aliejus;

Druska, česnakų milteliai, malti juodieji pipirai.

Gaminame. Makaronai su pievagrybiais

Makaronus išverdame taip, kaip nurodyta ant pakelio.

Pievagrybius nuplauname, supjaustome griežinėliais. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname smulkintą svogūną. Į keptuvę dedame pievagrybius ir kartais pamaišant kepame apie 15-20 minučių. Paskaniname druska, pipirais, česnako milteliais. Prieš baigiant kepti dedame šaukštą grietinės.

Išvirusius makaronus dedame į kiaurasamtį, kad nusibėgtų vanduo, ir sukrečiame į keptuvę ant pievagrybių, išmaišome ir dar šiek tiek pakepiname. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių. Skanaus!

Rekomenduojami video

Jums taip pat gali patikti:

Paieška