- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 527

Ingredientai:
Pievagrybiai - 300 g;
Spageti makaronai - 220 g;
Svogūnas - 1 vnt.;
Česnakas - 2 skiltelės;
Sviestas - gabalėlis;
Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai - pagal skonį;
Svogūnas - 1 vnt.;
Česnakas - 2 skiltelės;
Sviestas - gabalėlis;
Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai - pagal skonį;
Džiovintas bazilikas - 1 arbatinis šaukštelis;
Grietinėlė - 250 ml;
Parmezano sūris - 50 g;
Parmezano sūris - 50 g;
Šviežios petražolės.
Gaminame. Kreminiai spageti makaronai su pievagrybiais
Spageti makaronus išverdame taip, kaip nurodyta ant pakuotės ir nusunkiame vandenį.
Pievagrybius supjaustome griežinėliais, svogūną susmulkiname.
Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame aliejaus ir dedame česnako skilteles. Jas kepiname apie 2 minutes ir išimame iš keptuvės. Tada keptuvėje kelias minutes pakepiname smulkintą svogūną, dedame pievagrybius ir pamaišant kepame 5 minutes. Pievagrybius paskaniname druska, pipirais ir džiovintu baziliku, pilame grietinėlę ir kaitiname dar 5 minutes. Išvirusius spageti makaronus sukrečiame į keptuvę ant pievagrybių, išmaišome ir dar šiek tiek pakaitiname. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių ir tarkuoto parmezano sūrio. Skanaus!