Ingredientai:
Vištienos krūtinėlė – 1 vnt.;
Majonezas – 3 valgomieji šaukštai;
Kiaušiniai – 3 vnt.;
Krakmolas – 3 valgomieji šaukštai;
Druska arba vegeta be konservantų;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Vištienos kepsneliai
Vištienos krūtinėlė smulkiai supjaustoma, sumaišoma su majonezu, dedama į šaldytuvą ir palaikoma apie vieną valandą. Galima ir nelaikyti, tačiau pamarinuota majoneze vištiena būna labai minkšta ir skani. Ant vištienos įmušami kiaušiniai, dedamas krakmolas arba miltai, paskaninama druska ir gerai išmaišoma. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kepami vištienos kepsneliai. Į keptuvę vištienos kepsnelių tešla dedama šaukštu, visai kaip kepant blynus.
Vištienos kepsneliai patiekiami su virtais ryžiais ir mėgstamomis salotomis. Skanu, greita ir paprasta. Skanaus!