Vištiena su morkomis

Vištiena su morkomis

Ingredientai:

Vištiena (bet kokia mėsa) – 0,5 kg;
Svogūnas – 1 vnt.;
Morkos – 0,5 kg;
Sviestas – gabalėlis;
Augalinis aliejus – šlakelis;

Lauro lapai, pipirai, druska.

Gaminame. Vištiena su morkomis

1. Vištieną išverdame su prieskoniais (lauro lapais, pipirais ir druska).

2. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame stambia tarka. Svogūną smulkiai supjaustome.

3. Keptuvėje išlydome sviestą, pilame šlakelį aliejaus ir riebaluose pakepiname pjaustytą svogūną. Truputį pakepinus dedame tarkuotas morkas. Dedame dar sviesto arba pilame sultinio kuriame virė vištiena. Jeigu dėsite sviesto, morkytės labiau apkeps, o įpylus sultinio – troškinsis.

4. Troškintas morkas paskaniname druska, mėgstamais prieskoniais ir sudedame į keptuvę gabalėliais pjaustytą vištieną (arba galima morkas patiekti šalia virtos vištienos, kaip garnyrą). Skanaus!

Rekomenduojami video

Paieška