- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 28478

Ingredientai:
Vištienos filė – 250-300 g;
Šparaginės pupelės – 3 saujos;
Česnakas – 1-2 skiltelės;
Sojos padažas – 1 valgomasis šaukštas;
Kapotos petražolės – žiupsnelis;
Druska, malti baltieji pipirai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Šparaginės pupelės su vištiena
Šparagines pupeles apverdame pasūdytame vandenyje (~ 3 min.), ištraukiame iš puodo ir leidžiame nusibėgti. Atvėsusias supjaustome į 2-3 dalis.
Vištienos filė supjaustome kubeliais ir kelias minutes pakepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje (papildomai galima įdėti ir gabalėlį sviesto). Dedame kapotą česnaką, šparagines pupeles ir dar 3-4 minutes pakepiname. Tada keptuvės turinį apipilame sojos padažu, paskaniname pipirais ir apiberiame kapotomis petražolėmis. Dar minutę pakepiname ir.. Skanaus!