- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 49007

Ingredientai:
Vištienos sparneliai - 1 kg;
Medus - 2 valgomieji šaukštai;
Sojos padažas - 2 valgomieji šaukštai;
Grūdėtosios garstyčios - 2 valgomieji šaukštai;
Augalinis aliejus - 5 valgomieji šaukštai;
Česnakas - 3-4 skiltelės;
Druska, vištienos prieskoniai - pagal skonį;
Gaminame. Vištienos sparneliai medaus ir garstyčių marinate
Vištienos sparnelius nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu. Apibarstome druska, vištienos prieskoniais.
Dubenyje sumaišome medų, garstyčias, sojos padažą, aliejų, išspaustą česnaką. Į marinatą dedame vištienos sparnelius, išmaišome, pamaigome, kad marinatas geriau įsigertų, ir paliekame valandą marinuotis.
Praėjus valandai dedame vištienos sparnelius į kepimo indą, uždengiame folija ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Likus 10-15 minučių iki kepimo pabaigos foliją nuimame, kad sparneliai gražiai apskrustų. Skanaus!