- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 42508

Ingredientai:
Vištienos filė - 500 g;
Morkos - 2 vnt.;
Svogūnai - 2 vnt.;
Saldžioji paprika - 2 vnt.;
Pomidorų sultys - 1 stiklinė;
Pomidorų pasta - 1-2 valgomieji šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai;
Kapoti žalumynai (krapai, petrolės);
Augalinis aliejus.
Gaminame. Vištienos guliašas
Svogūną nulupame ir pjaustome kubeliais. Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame burokine tarka. Vištieną nuplauname, nusausiname ir pjaustome norimo dydžio juostelėmis ar kvadratėliais. Papriką pjaustome mažesniais kubeliais.
Į keptuvę pilame aliejaus, pakaitiname, dedame pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas ir maišant kepiname apie penkias minutes. Dedame vištieną ir paprikas, paskaniname druska, pipirais, išmaišome ir dar pakepiname dvi minutes. Pilame pomidorų sultis, dedame poidorų pastą, išmaišome, primažiname ugnį ir uždengus dangčiu troškiname apie 25-30 minučių. Nuimame dangtį ir dar patroškiname 5-10 minučių.
Vištienos guliašą tiekiame su ryžiais, puošiame kapotais žalumynais. Skanaus!