- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 42015

Ingredientai:
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Kotletai su pievagrybiais ir sūriu
Vieną valgomąjį šaukštą džiūvėsėlių užpilame pienu ir paliekame išmirkti. Sūrį sutarkuojame smulkesne tarka.
Pievagrybius sutarkuojame stambesne tarka, svogūną smulkiname. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepiname svogūną su prievagrybiais apie 12-15 minučių.
Į dubenį dedame faršą, kepintus pievagrybius, piene mirkytus džiūvėsėlius, pomidorų pastą, sūrį, mušame kiaušinį, beriame druską, pipirus, kitus prieskonius ir viską gerai išminkome rankomis.
Rankomis formuojame kotletus apvoliojame džiūvėsėliuose arba miltuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant silpnos ugnies, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Daugiau kotletų receptų rasite čia: kotletai.