- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 35710

Ingredientai:
Jautienos faršas - 600 g;
Kalakutienos faršas - 400 g;
Manų kruopos - 3 valgomieji šaukštai;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Svogūnas (didesnis) – 1 vnt.;
Česnakas - 2-3 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, kalendra;
Miltai arba džiūvėsėliai kotletų apvoliojimui;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Naminiai jautienos/kalakutienos kotletai
Į dubenį dedame faršą, manus, išspaustą česnaką, burokine tarka sutarkuotą svogūną, druską, pipirus, kalendrą, mušame kiaušinį, viską išmaišome ir paliekame 20 minučių pastovėti. Formuojame kotletus, apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje, ant silpnos ugnies, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Daugiau kotletų receptų rasite čia: kotletai.