- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 33932

Ingredientai:
Triušis - 1 vnt.;
Majonezas - 3 valgomieji šaukštai;
Garstyčios - puse arbatinio šaukštelio;
Česnakas - 2-3 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, mėsos arba vištienos prieskoniai.
Gaminame. Keptas triušis
Česnako skilteles išspaudžiame į dubenėlį, dedame majonezą, garstyčias, beriame druską, pipirus, prieskonius ir viską išmaišome.
Triušį nuplauname, gerai nusausiname popieriniu rankšluosčiu, nupjauname šlauneles ir specialiomis žirklėmis sukarpome norimo dydžio gabalėliais. Triušieną ištepame marinatu, pamaigome ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms (ar per naktį).
Prieš kepant orkaitę įkaitiname iki 180 laipsniu. Triušio gabaliukus dedame į kepimo maišą ir kepame apie 1,5 valandos. Jeigu norite, kad triušiena labiau apskrustų, išimkite iš maišo ir dar pakepinkite 10-15 minučių. Skanaus!