Ingredientai:
Augalinis aliejus ir gabalėlis sviesto kepimui.
Gaminame. Pomidorų padaže troškinta triušiena
Triušį nuplauname, nusausiname, sukarpome specialiomis žirklėmis norimo dydžio gabalėliais. Į keptuvę pilame aliejaus, dedame gabalėlį sviesto. Triušio gabalėlius apvoliojame miltuose ir kepiname keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Apkepintą triušieną dedame į puodą. Riebaluose, kur kepė triušiena, iki minkštumo apkepiname žiedeliais pjaustytą svogūną ir dedame į puodą. Pomidorus užpilame verdančiu vandeniu, nuimame luobelę, pjaustome kubeliais ir dedame į puodą. Česnaką smulkiname ir taip pat dedame į puodą. Maždaug 90 procentų puodo turinio užpilame vandeniu, dedame vištienos sultinį, prieskonius. Puodą uždengiame ir troškiname triušieną ant silpnos ugnies apie 30 minučių. Baigiant troškinti nuo šakelės nuimame rozmarino lapelius ir taip pat dedame į puodą. Patroškiname dar 10 minučių. Skanaus!