Ingredientai:
Druska, malti juodieji pipirai ir kiti mėgstami prieskoniai.
Gaminame. Netikras zuikis apklotas šoninės juostelėmis
Svogūną ir česnaką susmulkiname ir pakepiname. Faršą dedame į dubenį, ten pat keliauja piene išmirkytos bei nuspaustos batono riekelės, kiaušiniai, pakepintas svogūnas ir česnakas, druska, prieskoniai. Visus ingredientus gerai išmaišome, suformuojame pailgą kepalėlį ir apdengiame jį plonomis šoninės juostelėmis.
Skardą, kurioje keps netikras zuikis, išklojame kepimo popieriumi (galima ir nekloti, apačia bus labiau apkepusi, bet gali būti ir padegusi, nelygu, kokia orkaitė). Kepame vidutinio karštumo orkaitėje 45-50 minučių.
Na o šventėms galite "įjungti" fantaziją ir padaryti tokį ar panašų zuikutį :).
Iškeptas netikras zuikis tiekiamas su virtomis bulvėmis ar bulvių koše ir daržovių salotomis ar marinuotais/raugintais agurkais. Skanaus!