- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 27541

Ingredientai:
Augalinis aliejus.
Gaminame. Vištienos krūtinėlės kepsniai
Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, dedame ant lentelės, delnu prispaudžiame, aštriu peiliu perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele truputį pamušame. Pagal skonį apibarstome druska, pipirais ir gausiai aptepame majonezu. Indą uždengiame maistine plėvele ir dedame valandai į šaldytuvą.
Į lėkštę beriame parmezano sūrį ir džiūvėsėlius (maždaug viena dalis sūrio ir dvi dalys džiūvėsėlių), sumaišome. Šiame mišinyje apvoliojame vištienos gabaliukus ir dedame juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepsnių viršų apšlakstome aliejumi ir skardą šauname į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame apie 20-25 minutes.
Vištienos kepsnius tiekiame su virtais ryžiais arba bulvių garnyru ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!