- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 18926

Ingredientai:
Ghi sviestas arba augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Vienos šnicelis
Kiaušinį išplakame. Veršienos išpjovos gabaliuką dedame į perlenktą pusiau kepimo popierių ir išmušame labai plonai (3-5 mm). Apibarstome druska, pipirais, apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose ir iš karto kepame įkaitintame ghi svieste arba aliejuje iš abiejų pusių (po 3-4 minutes iš vienos pusės. Keptuvėje turi būti maždaug vienas centimetras riebalų, kad vienos šnicelis plaukiotų. Riebalai neturi būti labai karšti, nes džiūvėsėliai greitai sudegs, o veršiena dar nebus iškepusi. Tačiau jeigu riebalai nebus pakankamai įkaitę, vienos šnicelis nebus traškus. Riebalų temperatūra turėtų būti maždaug 165-170 laipsnių.
Vienos šnicelį tiekiame su citrina, bulvių koše arba bulvytėmis fri ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!