Ingredientai:
Sviestas.
Gaminame. Keptos vištų kepenėlės su obuoliais
Svogūną nulupame ir supjaustome plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame svogūną ir pakepiname ant silpnos ugnies kol suminkštės. Išimame iš keptuvės į švarų dubenėlį ir uždengiame dangčiu.
Išimame obuolių sėklalizdžius ir supjaustome didesniais gabaliukais ar griežinėliais. Į keptuvę pilame augalinį aliejų, dedame obuolius ir kepame pamaišant, kol obuoliai suminkštės. Kepimo viduryje apibarstome žiupsneliu cukraus ir trupučiu druskos. Iškepusius obuolius išimame į dubenėlį su svogūnais.
Vištų kepenėles nuplauname, šiek tiek pasmulkiname ir dedame į tą pačią keptuvę kur kepė svogūnai ir obuoliai. Pilame šlakelį aliejaus ir kepiname kartais pamaišant, apie 7-9 minutes. Dedame gabalėlį sviesto, obuolius ir svogūnus ir kepiname dar maždaug 3-4 minutes. Kepimo viduryje pagardiname druska, šviežiai maltais pipirais, o likus minutei iki kepimo pabaigos užpilame 50 gramų konjako (nebūtinai). Baigus gaminti kepenėles keptuvę uždengiame dangčiu ir paliekame pastovėti 10-15 minučių. Skanaus!