- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 18663

Ingredientai:
Galvijų arba kiaulių kepenys - 500 g;
Kiaulienos lašiniai - 150 g;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Svogūnas (didesnis) - 1 vnt.;
Manų kruopos - 5 valgomieji šaukštai;
Soda - 1/2 arbat. šaukštelio;
Druska, malti juodieji - pipirai pagal skonį;
Sviestas - gabalėlis;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Kepenų kotletai
Kepenis nuvalome, nuplauname, nusausiname ir kartu su kiaulienos lašiniais sumalame mėsmale. Mušame kiaušinį, dedame manų kruopas, svieste pakepintą svogūną, druską, pipirus. Viską išmaišome ir paliekame pastovėti pusvalandį. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame nedidelius kotletukus iš abiejų pusių. Skanaus!