- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 22724

Ingredientai:
Vištienos sparneliai - 1 kg;
Druska, malti juodieji pipirai - pagal skonį;
Paprikos milteliai - 1,5 arbat. šaukštelio;
Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai;
Garstyčios - 1 valg. šaukštas;
Medus - 1 valg. šaukštas;
Gaminame. Kepti vištienos sparneliai
Vištienos sparnelius nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu, apibarstome druska, pipirais, paprikos milteliais, apliejame augaliniu aliejumi, išmaišome, pamaigome, kad prieskoniai geriau įsigertų ir dedame į šaldytuvą 2-3 valandoms.
Praėjus laikui dedame vištienos sparnelius į folija išklotą kepimo indą, uždengiame uždengiame kitu folijos lakštu ir kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Praėjus valandai dubenėlyje sumaišome medų ir garstyčias, išimame iš orkaitės kepimo indą, nuimame foliją ir aptepame sparnelius medaus ir garstyčių mišiniu. Kepame dar 10-15 minučių be folijos. Skanaus!