Ingredientai:
Vištienos filė - 2 vnt.;
Kiaušinis - 1 vnt.;
Majonezas – 2 valgomieji šaukštai;
Miltai - 2-3 valgomieji šaukštai;
Česnakas - 2-3 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, vištienos prieskoniai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Vištienos blyneliai
Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustome, sumaišoma su majonezu, dedama į šaldytuvą ir palaikoma apie valandą. Galima ir nelaikyti, tačiau pamarinuota majoneze vištiena būna labai minkšta ir skani. Ant vištienos mušame kiaušinį, dedame miltus, išspaustą česnaką, beriame druską, prieskonius, viską išmaišome ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepame blynelius. Į keptuvę blynelių tešla dedama šaukštu, visai kaip kepant blynus.
Vištienos blyneliai patiekiami su virtais ryžiais ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!