Ingredientai:
Vištienos filė - 2 vnt.;
Kiaušinis - 2 vnt.;
Tarkuotas fermentinis sūris - 2-3 valgomieji šaukštai;
Majonezas – 3 valgomieji šaukštai;
Miltai - 2-3 valgomieji šaukštai;
Česnakas - 1-2 skiltelės;
Druska, malti juodieji pipirai, vištienos prieskoniai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Vištienos blyneliai su sūriu
Vištienos krūtinėlę smulkiai supjaustome, sumaišoma su majonezu, dedama į šaldytuvą ir palaikoma kelias valandas. Galima ir nelaikyti, tačiau pamarinuota majoneze vištiena būna labai minkšta ir skani. Ant vištienos mušame kiaušinius, dedame miltus, tarkuotą sūrį, išspaustą česnaką, beriame druską, prieskonius, viską išmaišome ir keptuvėje įkaitintame aliejuje kepame blynelius.
Vištienos blyneliai patiekiami su virtais ryžiais ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!