Jautienos guliašui reikės
Jautiena - 800 g;
Didelis svogūnas - 1 vnt.;
Miltai - 1,5 valgomojo šaukšto;
Vanduo - 800 ml;
Pomidorų pasta - 3 valgomieji šaukštai;
Sviestas - 50 g;
Augalinis aliejus - 2 valgomieji šaukštai;
Druska, malti juodieji pipirai, lauro lapai.
Gaminame. Jautienos guliašas
Jautieną pjaustome nedideliais gabaliukais, svogūną smulkiname.
Į keptuvę dedame sviestą, pilame aliejų ir apkepiname svogūną. Tada į keptuvę dedame jautieną, apkepiname ją, beriame miltus ir dar pakepiname 5 minutes. Dedame pomidorų pastą, pilame vandenį ir gerai išmaišome. Paskaniname druska, pipirais, įmetame kelis lauro lapus, išmaišome, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies maždaug pusantros valandos.
Jautienos guliašą patiekiame su bulvių koše. Ant viršaus galima užbarstyti šviežių žalumynų. Skanaus!