- PatarimuPasaulis.lt
- Peržiūros: 927

Ingredientai:
Kiaulienos sprandinė - 2 kg;
Svogūnai - 2-3 vnt.;
Citrina - 1 vnt.;
Paprastos garstyčios - 2 valgomieji šaukštai;
Grūdėtosios garstyčios - 2 valgomieji šaukštai;
Gazuotas mineralinis vanduo - 150 ml.;
Druska, malti juodieji pipirai pagal skonį, keli lauro lapai;
Gaminame. Kiaulienos sprandinės šašlykas: garstyčių marinatas
Kiaulienos sprandinę pjaustome gabalais ir dedame į dubenį. Svogūnus pjaustome pusžiedžiais, citriną - griežinėliais. Svogūnus ir citriną gerai išmaigome rankomis ir dedame ant mėsos. Toliau dedame paprastasias ir grūdėtasias garstyčias, druską, pipirus, lauro lapus, pilame mineralinį vandenį. Viską gerai išmaišome ir paliekame marinuotis mažiausiai 3 valandoms, o dar geriau per naktį. Šašlykus kepame ant žarijų. Skanaus!
Daugiau šašlykų receptų rasite čia: šašlykai.