Ingredientai:
Vištienos sparneliai arba jų dalys;
Druska, paprikos milteliai, malti Čili pipirai (jeigu mėgstate aštriau) arba mėgstami vištienos prieskoniai;
Miltai;
Vanduo;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai
Sparnelius nuplauname, perpjauname į dvi dalis, apibarstome druska, paprikos milteliais, Čili pipirais (jei mėgstate) arba vištienos prieskoniais ir paliekame pastovėti mažiausiai pusei valandos.
Keptuvėje įkaitiname apie 1,5 cm aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus pakankamai įkaista, ugnį primažiname. Prie vyryklės pastatome dubenėlį su miltais ir dubenėlį su šaltu vandeniu.
Vištienos sparnelius apvoliojame miltuose ir dedame į dubenį su vandeniu. Iš vandens sparnelius vėl dedame į miltus ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol sparneliai gražiai apskrus. Skanaus!