Ingredientai:
Vištienos filė;
Riekelėmis pjaustytas sūris;
Druspa, malti pipirai, prieskoniai vištienai ar kiti mėgstami prieskoniai;
Kiaušinis;
Džiūvėsėliai;
Augalinis aliejus kepimui.
Gaminame. Sūriu įdarytas vištienos kepsnys
Vištienos krūtinėlės file nuplauname, nusausiname, perpjauname išilgai pusiau ir uždengę maistine plėvele išmušame gana plonai. Apibarstome druska, pipirais ar kitais prieskoniais.
Kiaušinį mušame į dubenėlį, beriame truputį drusk ir Išplakame.
Vieną krūtinėlės pusę visą apdengiame plonomis sūrio riekelėmis ir uždengiame kita krūtinėlės puse. Taip paruoštus kepsnius apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinio plakinyje ir apvoliojame džiūvėsėliuose. Kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Vištienos kepsnys tiekiamas su virtais ryžiais arba bulvių garnyru ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!